top of page

Kiszállítási díjak

Megrendelések feldolgozása: 1-2 munkanap.

1. Házhozszállítás GLS futárszolgálattal Magyarország egész területére:
Szállítási címként szerepelhet lakás vagy munkahely címe is, itt azt a címet érdemes megadni, ahol napközben nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás várható időpontjában át tudja venni a csomagot. Mindenképpen adj meg telefonszámot is, hogy kérdés esetén a futár fel is tudjon keresni. .A magyarországi szállítmányok esetében várhatóan megrendelést követő 1-2 munkanapon kerül kiszállításra. A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik, az előzetes email értesítésben feltűntetett egy órás időintervallumban. A raktáron lévő könyvek szállítási határideje általában 1-2 munkanap.  Kivételes esetekben, pl. karácsonyi időszak (november-december), a szállítási határidő 3-5 munkanap. Miután a megrendelést elküldtük, e-mailben kapni fog egy Track & Trace számot. Ezzel a számmal követheti a megrendelés kézbesítését, az emailben található nyomon követési link segítségével. Ha a szállítás idején nem vagy elérhető, a GLS még további egy alkalommal (összesen 2 alkalom) próbálja meg leadni a csomagot a kért kiszállítási címre. Amennyiben ez második alkalommal sem valósul meg, a rendelés automatikusan visszakerül a GLS központi raktárába. .GLS ügyfélszolgálat: - Telefon: +36 29 886 700 - E-mail: info@gls-hungary.com

2. PACKETA csomagautomatába történő kiszállítás:
Amennyiben PACKETA csomagautomatába szeretnéd szállítatni a megvásárolt terméket, kattints ide és keresd meg a hozzád legközelebb eső csomagautomatátezután a Kosarad "Megjegyzés" rovatában minden esetben tüntesd fel, hogy melyik csomagautomatába kéred a kiszállítást.  A kiszállítás díja egységesen 890 Ft.
 
3. FOXPOST csomagautomatába történő kiszállítás:
Amennyiben FOXPOST csomagautomatába szeretnéd szállítatni a megvásárolt terméket, kattints ide és keresd meg a hozzád legközelebb eső csomagautomatát, ezután a Kosarad "Megjegyzés" rovatában minden esetben tüntesd fel, hogy melyik csomagautomatába kéred a kiszállítást.  A kiszállítás díja egységesen 1140 Ft.

3. Személyes átvétel címe:
1114 Bp., Bartók Béla út 72. 
SKIN Gyanta Szalon H-P: 11:00-19:00. SZ-V: ZÁRVA
 
4. Martonvásár, Velence, Érd, Tárnok, Tordas, Gyúró, Pázmánd, Diósd, Vereb, Siófok, Balatonvilágos területén a kiszállítás díja egységesen 600 Ft.

Fizetési feltételek


1. Online bankkártyás fizetés 
Ebben az esetben a megrendelt termékek árát és az esetlegesen felmerülő szállítási költséget a rendelés leadásakor előre kell kifizetni. A webáruház részére a bankkártya elfogadás lehetőségét a Stripe biztosítja bankkártya elfogadó rendszerén keresztül. Internetes vásárlás esetén az Ügyfelet a Bank weboldalára irányítja át a Szolgáltató, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett a nemzetközi bankkártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A webáruház az Ügyfél bankkártyájának, illetve a mögötte álló számlájának semmilyen adatához nem jut hozzá! 
Webáruházunkban az alábbi kártyatípusokkal tudsz fizetni: 
- VISA (dombornyomott) 
- MasterCard (dombornyomott)

 

2. PayPal rendszerén keresztül
 
3. Fizetés átvételkor
Utánvétes fizetés nem lehetséges.

bottom of page